Jul 302011
 

Adrian Minune in ipostaza dragastoasa fata de sotia Cati

Se pare ca Adrian Minune a calcat pe bec din moment ce a fost prins de paparazzi pupandu-se cu o “don’soara” intr-un club bucurestean (toate se petrec in cluburi, sa fie macar in vazul lumii).

Culmea, cu vreo 2-3 zile inainte, faimosul manelist facea pe familistul convins la televizor alintandu-si nevasta Cati cu expresii de genul “sufletul meu”. Adi si sotia au sarbatorit pe cinste la petrecerea organizata cu ocazia celor 6 veri ale fiului lor. Fiind cu nevasta în braţe si televiziunea aproape, Adrian Minune a dat si niste interviuri celor de la emisiunea “Poveştiri”, difuzata pe Acasă TV.

El si-a exprimat “happiness-ul alături de familia sa si a pus un accent extrem de mare pe notiunea de sinceritate: “Când faci totul curat, sincer şi eşti la casa ta, toate treburile decurg normal. Cati e sufletul meu”, zicea Minune.

De asemenea el a dezvaluit ca mereu isi asculta inima (parca avea si-o melodie celebra,,,ah, se numea “Viata mea”). In fine, aceeasi inima la impins la pacatul cu Oana, tanara pe care o saruta de zor la show, doar la doua zile dupa petrecerea fiului. Se pare ca Oana a pus jar pe foc cu un an in urma cand a fost vazuta sarutandu-l pe Adi la o alta petrecere. In urma scandalului iscat, Minune declara ca nu-si lasa nevasta pentru o alta femeie. Pai are dreptate, stie solutia: sotie acasa, amanta la terasa.

Cum o sa o dreaga cu sufletelul lui avand in vedere recidivarea, deh, rufele in familie se spala. Sa-i uram succes

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)